Irodai asszisztens

Molnár és Bányai cégcsoport

Szeretnél egy családias cégnél dolgozni, ahol lehetőség van rugalmas, részmunkaidős munkavégzésre?

  Jelentkezem

Pozíció részletes leírása

Irodánk a belváros szívében található, közel a főbb közlekedési csomópontokhoz, minden munkatársunk modern, ergonomikus és kényelmes környezetben tudja ellátni napi teendőit. Versenyképes jövedelem mellett (cafeteria, teljesítmény alapú prémium,fizetett ebédidő), a régió piacvezető számviteli szolgáltatójaként megbízható piaci háttérrel rendelkezünk, lehetőséget kínálunk a folyamatos szakmai fejlődésre, változatos és sokrétű ügyfélkörünk pedig napi szinten ellát minket kihívásokkal. Nálunk a vezetőkkel közvetlen, napi kapcsolatban leszel, ők azok, akik szakmailag is támogatnak.


Legalább tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudással rendelkezel?

Precíz, önálló és határozott vagy?

Kommunikatív és együttműködő vagy?

Rendelkezel probléma megoldó képességgel?


Ha ezekre a kérdésekre a válaszod igen, akkor mi téged keresünk!


Milyen feladatok várnak rád?


Te leszel az, akivel először kapcsolatba lépnek az ügyfeleink, amikor bejönnek hozzánk, vagy ha telefonon keresnek minket, emellett a tulajdonosok, cégvezetők és munkatársak napi munkáját fogod támogatni, ez magában foglalja az adatrögzítési, adatbázis és dokumentum kezelési feladatokat. Lesznek még szervezési feladataid, valamint ügyintézési feladatok a hivatalos szerveknél, postai ügyintézés, egyéb adminisztratív munkák.


Ne habozz, jelentkezz hozzánk! :)Munkavégzés helye

Győr

  Jelentkezem

A draft.me egy demokratizált munkaerőpiaci platform, mely törekszik a semlegességre és hisz a munkaadók és munkavállalók közötti kapcsolat erejében. A draft.me nem támogatja a különböző üzleti modellek által eltorzított keresési eredményeket, kiemeléseket, előresorolásokat. Igazoljon a legjobbakból, igazolj a legjobbakhoz!